sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viimeisiä viedään

Huomenna startataan viimeinen Suomiviikko ennen reissua. Treenien kannalta se tarkoittaa ainakin tiukkaa loppurutistusta Esportilla jossa varmaan tarttis tehdä jonkin sortin puolivälin juoksutesti ja toivoa että jotain kehitystä on tapahtunut. Virallisempi testaus tapahtuu kolmella tonnilla joskus myöhemmin keväällä. Alkutestissä 3000 vaati 11:51.
Tarkoittaa myös hiihtoa jotta saan maagisen sadan kilometrin rajan rikki tälle talvelle. Tiedä mistä johtuu mutta hiihto ei ole ollut tämän talven ykkösjuttuja. Mutta jos vaikka vihdoin tänä vuonna saisin toteutettua koulumatkan hiihtäen.

Jos hiihto ei ole tänä talvena sytyttänyt niin talvipyöräily on kasvattanut suosiota. Kiitos talvirenkaiden.
Ja vaikka olen potenut hieman huonoa omaatuntoa järkyttävää tavaramäärää pakkaillessa ja kuljettaessa niitä varastoon äidin nurkkiin, niin aina on tilaa yksille triathlonvermeille. Kävin tänään testaamassa ensimmäistä triathlonasuani! Onko ihminen normaali jos paidan koko on S ja yksiosaisen koko L...
Oikean puvun oikeilla väreillä saa omaksi parin kuukauden päästä. Ei jää menstys enää tästäkään kiinni.

3 kommenttia:

  1. Peukut talvipyöräilylle ja talvirenkaille, sekä toki myös L-kokoiselle (missä universumissa olet L-kokoinen ja onneksi huoltajat ei tarvitse kisapukuja) puvulle. Esportilla nähdään!

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää, niin puku kuin talvipyöräily! ...pian saat onneksi jälkimmäisen jättää hetkeksi sikseen :) Ja L-kokoinen puku tarkoittaa vaan hyviä lihaksia! ;) http://fitnesta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kiitos immeiset. Nyt on Esportit taputeltu ja kun 3kk reenileiri on ohi, tarviin kisapuvun kokoa XL.

    VastaaPoista