torstai 17. lokakuuta 2013

"kisaraportti"

Hyvin on ollut hiljaista tällä rintamalla. Nyt voisin kirjoittaa suunnistuskisaraportin 25mannasta Ruotsinmaalta, mutta koska paikallinen tulosjärjestelmä ei ole vielä onnistunut kertomaan osuusaikoja tai sijoituksia, on vähän paha mennä sanomaan mitään järkevää. Ilman tuloksia voin sanoa että omalta osalta se meni niin putkeen kuin oli sillä hetkellä mahdollista. Pyöräilyt jäi ennen kisaa pois kuvioista ja muutamat hirveän ihanat vetotreenit tuli korvaamaan. Täytyy kyllä todeta että siinä saattaa olla toimiva resepti juoksuvauhdin kasvattamiseksi: jos haluaa juosta kovempaa, pitää juosta kovempaa. Osteopatiat päälle ja kyllä kulki. Verrattuna ainakin kauden aikaisempiin juoksuyrityksiin. Jos tulokset joskus tulevat, voin olla eri mieltä.
Loppuverryttelyt 04:00 asti laivan discossa, 07:00 Turun satamassa, 9:30 Lohjalla pizzalla ja 12:30 Myllypurossa juoksutekniikkaa ohjaamassa. Mannan mäkiosuuksilla tuli kuitenkin vielä pikkaisen takkiin, joten intouduin itsekin rykäisemään muutaman kunnon mäkivedon. Loppupäivä menikin sitten enempi vaakatasossa elpyessä.
Maanantainen uinti meni vielä vähän sekavissa tiloissa, mutta muutaman aika onnistuneen volttikäännöksen sain aikaiseksi ja tietenkin enemmän kuin muutaman vähän vähemmän onnistunueen.

Syksyn kehityskeskustelut, mallia "ens kaudella...", alkaa olla ajankohtaiset. Ja pitäähän sitä elämässä jotain tavoitteita olla. Opinnäytetyön valmistumisen ohella päädyin seuraaviin:

Tavoite 1: vedä leuka
Tavoite 2: tee spagaatti ilman revähdystä
Tavoite 3: seiso käsillä ilman seinän tukea ja ilman murtumia

Tämän hetken tilanne:

Tavoite 1: ei pysty
Tavoite 2: ei mene
Tavoite 3: videotodiste, jota ei enää ole

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti