lauantai 23. marraskuuta 2013

Jännän äärellä

Mutta ei siitä sen enempää toistaiseksi.

Mutta sitäkin enemmän siitä, että merkkipäiviä on vietetty harjoittelutuntien kanssa. Entinen treenituntiennätys vuodessa meni ja paukkui rikki jo marraskuun alkupuoliskolla. Vanha ennätys 313h 5min väistyi vallan kahvasta ja tänään harjoituspäiväkirja kertoo tehokkaita työtunteja kerääntyneen 324h 51min. Onnea minä.
Uintimäärätkin on hyvin positiivisessa suunnassa; vuonna 2010 harjoituspäiväkirja kertoo minun uineen peräti kaksi (2) kertaa, ja kestoa tälle operaatiolle on kertynyt mukamas 1,5h. Enpä taida uskoa. Vuosi 2011 sen sijaan vaikuttaa luotettavammalta neljällä uintikerralla, 0,5km uintimatkalla sekä 55 minuutin uintiajalla. Vuonna 2012 on tapahtunut lievää parannusta ja uintikilometrit olivat 62,5. Tälle vuodelle laitan tavoitteeksi sadan kilometrin rajapyykin. Tästä olin ensin aivan haltioissani, kunnes karu totuus paljasti itsensä ja kertoi minulle että toiset uivat sen satasen viikossa.

Tänään yritin tehdä pitkän lenkin pyörällä ulkona, mutta hypotermiahan siitä tuli. Ennen kuin jäädyin, muistin kuitenkin että jokainen itseään kunnioittava blogisti ottaa aina kesken treenin paljon kuvia jotka näyttää ihan samalta kuin ne edellisetkin.
Mutta ihan oikeasti, treenit on menneet hyvin ja olen jopa muutamina aamuina raahautunut seitsemäksi Pirkkolan uintivuorolle. Spinning-ura on aloitettu ja kuntopiirissä ollaan edetty 7minuutin lankkuun.

2 kommenttia:

  1. Jeee, hyvä että treenit kulkee! Meikä on vieläkin vähän offline-tilassa :) Vihdoin sain kuitenkin lupaamani kommentin kehiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähyvä. Seuraava askel on se, että ilmestyn joku päivä oven taakse yhteistreenien toivossa.

      Poista