torstai 27. helmikuuta 2014

Täällä taas

Olipas kökkö vuodenvaihde. Loppuvuonna väsytti ja tämän vuoden sairaspäivät koostuu about puolesta eletystä ajasta. Jos se nyt olisi tältä vuodelta siinä. Viikko sitten tehtiin kylkeen pieni operaatio joka ei ollut se rasvaimu, vaan napsaistiin luomi irti. 10 päivää ilman saunaa. Se osio jossa sanottiin että saanko urheilla vai en meni ohi joten tein kompromissin ja olen vältellyt kyljen kiertoliikkeitä ja juoksun sijasta pumpannut rautaa.

Eilen Myllypurosta kotia kohti lähdettyäni muuan poika päätti tulla testaamaan onko ahkeralla punttien kolistetulla saatu tuloksia ja kouraisi yllättäen takapuolesta. Juoksi kyllä niin kovaa karkuun etten ehtinyt kysymään arviota.

Tänään korkkaan hiihtokauden! Jihuu! Ehkä. Leppävaaran latu ei välttämättä anna tällä hetkellä parastaan. Mutta eipä anna sukset eikä hiihtokuntokaan, joten tasoissa ollaan. Vähän täytyy virittäytyä hiihtotunnelmiin koska kolmen viikon päästä lähdetään Ylläkselle, jossa tänä vuonna tulee menemään rikki se maaginen 300km rajapyykki. Edellinen viikkoennätys on vaatimaton 250km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti