lauantai 9. maaliskuuta 2013

Asunto on, urheilu alkakoon



Olen kämppikseni kanssa nyt oman espanjalaisen vuokra-asunnon ylpeä omistaja. Saatiin lopulta tosi hyvältä paikalta läheltä lähes kaikkea tosi mukava (ja tosi kylmä) kämppä. Nimim. pari yötä pipo päässä. Mutta eipä tuo haittaa. Ulkolämpötila kompensoi. Netti toimii vaihtelevasti, joten postauksia on odotettavissa siihen malliin. Myös facebook on sanonut tällä hetkellä sopimuksensa irti: jos olet laittanut minulle viestiä etkä saa vastausta, en ole törkeä, en vain näe sitä. 

Ensimmäinen Espanjaviikko on mennyt treenien kannalta epämääräisesti. Muutaman lenkin olen onnistunut heittämään ja eilen perjantaina toteutin HelTrin perinteitä kunnioittaen kotikuntopiirin. Muuten suurin osa liikunnasta on tullut asuntoa metsästettäessä kävelyn muodossa sekä kauppakasseja kantaessa. (HUOM! ruokakasseja. En ole vielä sortunut tuhlaamaan lomakassaa vaatekauppoihin)

Päivän ilouutinen (suru-uutinen lompakolle): löysin triathlonkaupan!!!! Vielä onneksi päässyt sisätiloihin, mutta siellä se on, budjetinromuttaja.

Illalla päätin lähteä juoksemaan jotta olisi jokin tekosyy päästä kurkkimaan triathlonkaupan ikkunoista. Ja kyllä näytti pahalta lompakon kannalta. No lenkki jatkui jotta voisin joskus oikeuttaa itseni ostamaan jotain kyseisestä kaupasta. Alkuun jalat tuntuivat aika raskailta ja kun peilasi omaa etenemistä ikkunoista, se näytti kaamealta. Jossain parinkymmenen minuutin kohdilla tapahtui jotain ja juoksu alkoi maistua. Jossain vaiheessa huomasin että edestä lähtee lentokoneita ja tajusin tulleeni melkein Malagan lentokentälle. Ja tajusin myös että edellisestä pitkästä lenkistä alkaa olla pikkaisen liian kauan aikaa. Ei ihme että viimeiset Esportin vetotreenit ei oikein enää maistuneet. No asiaan tulee nyt muutos. Tuntikolmevarttia tuli tallattua rantaviivaa ja palkinnoksi kämpillä odotti valtava hedelmäsalaatti. Tää on kyllä ehdottomasti hedelmänmussuttajan paratiisi. Ei mitään tekosyitä epäterveelliselle elämälle. Joka nurkasta pursuaa jos jonkinlaista tuoretta vihannesta ja hedelmää. NamNam. Ja mikä parasta, täällä on vielä persimonkausi meneillään! Kyllä jokaisen urheilijan pitäisi viettää talvi jossain lämpimässä. Paitsi jos on hiihtäjä.


2 kommenttia:

  1. Onnittelut asunnosta ja muutoinki siellä homma näyttää rullaavan aivan loistavasti etiähpäi! ei tarvi olla syrän syrjällää täälä :) ei muutako hyviä lenkkejä sinne ja maltillisesti sen triathlonkaupan kanssa ;)

    VastaaPoista
  2. Onnea asunnosta, hieno juttu että on paikka mihin roudata niitä triathlon-kaupan kasseja sitten (kun et kuitenkaan Hannan neuvoja kuuntele). :) Joko puhut espanjaa?

    VastaaPoista