lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pablo tuli taloon


Buenas tardes ja anteeksi. Lupaan ryhdistäytyä myös blogirintamalla. 

Malagan taloutemme on saanut uuden jäsenen. Tänään vihdoin onnistuin löytämään pyöräkaupan josta sai käytettyjä pyöriä ja jotka eivät maksaneet nelinumeroisia summia. Täällä iskee armoton pyöräkateus vaikka tiedän että kotona odottaa oma kaunis Elizabeth. Tänään viimeksi itkin hiljaa jossain hienossa pyöräliikkeessä ja matelin sitten nöyrästi käytettyjen pyörien puljuun. Onneksi siellä tuli vastaan Pablo, liikkeen mahdollisesti ainoa ei jousitettu/kokoontaitettava pyörä. Koeajo ja kaupat tehtiin. Jotta heti pääsisi toiminnan makuun, ajattelin ilmeisesti että kannattaa ajaa vaikka lasikasan läpi ja puhkaista rengas. Viimeinen etappi käveltiin Pablon kanssa vieretysten. En jättänyt mitään sattumanvaraan, vaan irrotin takarenkaan ja kävelin sen kanssa lähimpään urheiluliikkeeseen. Parit sisäkumit, pumppu ja lukko mukana takaisin tositoimiin. Ja onnistuttiin! Pablo oli tosi yhteistyökykyinen ja luulisin että kaikki osat löysivät lopulta paikkansa. Ainakaan yhtään ylimääräistä ruuvia ei jäänyt nurkkiin pyörimään. Ilmakin on toistaiseksi pysynyt paikallaan.

Luonnollisesti vaihtoon lähdettäessä pakataan mukaan pyöräilykengät ja polkimet. Vaihdoin ne originaalien tilalle. Pimp my ride. Ehkä Pablo saa vielä jonkun uuden värityksen?

Luonnollisesti mukaan pakataan myös märkäpuku, joten nyt alkaa olla setti kasassa. 
Jos vertaa näihin paikallisiin menopeleihin, niin Pablo ei ole ihan puhdasrotuinen, mutta eipä ole moni muukaan menijä täällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti