torstai 20. kesäkuuta 2013

Zzzz

Jukola on lusittu, mutta jälkipuinti jatkuu. Nimittäin nukkumisen merkeissä. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä nukuin ruhtinaallisen tunnin kisan seuraamisen ja tossujen myynnin seassa. Kotimatkalle uskottu tehtävä pitää kuski hereillä epäonnistui surkeasti. Kuski tosin ei onneksi nukahtanut, mutta itse aloin pilkkimään melko pikaisesti Jämsästä lähdön jälkeen. Kotiin päästyä tulikin nukuttua 15 tuntia lähes putkeen. Mutta jottei nyt ihan lepäilyksi menisi, niin päätettiin lähteä maanantaina päivälaivalla Tallinnan rastiviikolle toteamaan, että paikallisia ei pidättele mitkään kielletyt alueet, vaan samalla kun itse kuuliaisesti teet sadan metrin kiertoa vasemmalta, etelänaapuri on jo kiivennyt kielletyn aidan yli. Palkintojenjakoa ei tarvinnut odotella.

Onneksi triathlonuralle kuuluu hyvää: kisa-asut ovat täällä!

Koska päästä ei nyt irtoa mitään enempää, niin laitetaan kehiin viime viikon harjoituspäiväkirjaa melkein sensuroimattomana:

Ma
ap. Pyöräily 40km 1h40'
Elizabethilla pitkästä aikaa. Hyvin polkas. Luukkiin ja takas. 

ip. Pyöräily 15,5km 58'  Uinti 1km  23'
Polkasten Tapiolaan, viiminen käynti Espoon uintikortilla ja takas. Ikinä en oo uinut noin vähän. S******N VATUSSIT, POIS SIELTÄ NOPEIDEN RADALTA!!

Ti
ip. Pyöräily 63km  3h  Uinti 2,25km 48'
Elizalla Kuusikselle parin kesäsateen siivittämänä. Heltri-cupin 1500 uinti ja pyöräilyt takas Olariin (huomenna juilivan issiaan kanssa osteopatiaan) Uinti oli niin kivaa. Yli 8min parani Kuopion ajasta, mutta kauhean polttelevan närästyksen antoi.

Ke
ip. Juoksu 7km 38'
Koska osteopaatti unohti sanoa etten saa tänään urheilla, niin tuli tehtyä iltalenkki raveihin. Ravihevoset on huikeita. Kovaa ne vetää.

To
ap. Uinti 2km 50min
Eka meriuinti Suomessa Munkkiniemen uimarannalla. Eka totuttelin rantaan ja totesin etten törmää mihinkään. Sen jälkeen oli mahtavaa vaan uida. Jotenkin meditatiivista.
ip. Suunnistus 3,7km 35'
Ypäjällä vähän hevosten seassa suunnistusta. Alku melkein ok mutta kun olin saanut 2 eteen lähtenyttä kiinni, pakka hajos ja lauleskelin ja sinkoilin hulluna joka paikkaan. Keskity. + jotain verkkaa

Pe Ei mittään muuta kuin jalat kohti kattoa.

La VENLAT
ip. 8,7km 1h 10'
Ankkuripätkä. Juoksu kulki, suunnistus ei, onneksi oli aika paljon uraa ettei tarvinnut tehdä ite hommia. 2 Isompaa virhettä.
Su Nukkumista

Yhteensä 143km 10h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti