keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Puli,puli, uintikilometrejä tuli

Leuanvetotalkoot alkakoon. Ensimmäinen treeni muodostui viidestä negatiivisesta leuasta. Ja seuraavan päivän tiloista päätellen salitreeni kokonaisuudessaan osui oikeisiin paikkoihin. Onneksi palautusruokailusta huolehti Cafe Engelin aamupala ja henkisestä tasapainosta hyvä seura.

Viime viikolla on kuulunut kummia myös uintirintamalla oman henkilökohtaisen viikkokilometriennätyksen merkeissä. 7,7 on tuo hämmentävä luku ja neljä kertaa täytyi altaassa piipahtaa jotta sen sai kasaan. Jos käsivedot alkaakin olla vähän siellä suunnalla missä pitääkin, potkut ovat täysin hunningolla. En käsitä mitä sillä osastolla tapahtuu tai on tapahtumatta. Taitaa olla tämän viikon tavoitteena muistella peräpään merkitystä.
Myös lajien välinen kolminkappailu näyttää vaihtaneen tilannetta. Uinti on ottanut pienen irtioton pyöräilyltä parhaiten sujuvan lajin mittelössä. Tuli todennettua ihan henkilökohtaisesti eilen spinning-tunnilla. Jos ei pyöri niin ei pyöri. Sivusilmällä vakoilin naapurien toimintaa ja tempo oli kieltämättä aika paljon rivakampaa kuin oma. No osasyynä varmaan se, että itse en ole vieläkään saanut hankittua spinningkenkiä ja remmien kanssa polkeminen ei ole ihan sieltä autenttisimmasta päästä. No kuitenkin hapotus oli sitä luokkaa ettei paljon pahemmin olisi asiat voineet olla. Tälle talvikaudelle on kuitenkin suunnitelmissa panostaa erityisesti uintiin ja juoksuun. Kevään korvilla ottaa sitten enemmän pyörää mukaan. Yksi tehopyöräily viikkoon on tällä hetkellä ihan maksimi jos haluaa kyetä tekemään jotain muutakin treeniä. On se Mirva sen verran masokisti ohjaaja.
Kahden viikon päästä paljastuu onko uintikunnossa todellisuudessa tapahtunut edistystä vai elänkö itsepetoksessa, on nimittäin aika tehdä 30minuutin testiuinti. Alkutestissä kauhoin 1500m. Parempi ois pistää paremmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti