keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Siwan ryöstäjä?

Tänään kaikki Siwat akselilla Tali - Myllypuro pidättivät henkeään ja sulkivat kauppoja ennenaikaisesti. Onneksi huoli osoittautui turhaksi, koska liikenteessä näkyvä Hannibal Lecteriä erehdyttävästi muistuttanut henkilö ei ollut aikeissa ryöstää ruokakauppaa, vaan matkalla Liikuntamyllyyn.
Pyörällä suoritettavaan testiin pääsi mukaan Joulupukilta saatu Arvan naamamaski. Ei paleltanut poskia ei. Erittäin pätevä vehje hieman rauhallisempaan menoon. Kovemmassa vauhdissa voi tulla vähän ahdistuskohtauksia ja hengityksen loppumista. Paitsi ehkä lasketellessa. Muutamankin kerran olisi ollut hiihtolenkeillä tällaiselle tilausta. Huomenna Arva pääsee tositoimiin juoksuhommissa. Täältä niitä ainakin saa.

Tänään tämä blogi ottaa haltuunsa alueen, joka ei ehkä ensi silmäyksellä tunnu liittyvän urheiluun mitenkään, mutta on oikeastaan hyvinkin oleellinen osa sekä sitä, että maailmantaloutta.
Pinnit. Hiuspinnit.
Missä ne kaikki on? Ikuisuuskysymys johon ei tunnu koskaan löytyvän vastausta. Pinnit myydään noin 20kpl paketeissa, mutta jo kotiin päästyä, puolet on kadonneet jonnekin. Jos ennen urheilusuoritusta laitat päähän kolme, urheilun jälkeen sinulla on niitä yksi. Ne katoavat myös sieltä, missä niitä säilyttää ja löytyvät sieltä, minne et varmasti niitä laittanut. Kiteytettynä; pinnejä ei ole koskaan kun niitä tarvitsee. Joten uusin projektini joka vielä jonain päivänä päätyy Kiasmaan, on raottaa tätä mystisyyden verhoa ja etsiä maailmalle kadonneet pinnit. Tässä tämän päivän kuva, tosin ei niin yllättävässä paikassa; Liikuntamyllyn naisten pukuhuoneen lattialla.
Menomatkan Siperia opetti taas ja paluumatkalle hölläsin kengännauhoja jotta veri kiertäisi varpaisiin asti. Laitoin myös nimipäivälahjavillahousut jalkaan niin ei takamuskaan enää jäätynyt. Viikonloppuna nimittäin onnistuin hankkimaan jonkin kylmän (-11) aiheuttaman pakkas-nokkosihottuman. Kivoja paiseita, ei kiitos niitä enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti