perjantai 8. syyskuuta 2017

Leuanvetoprojekti...

...etenee!


Hei Anu, miten leuanvetoprojekti on lähtenyt sujumaan?

-Hei ja kiitos kysymästä, yllättävän erinomaisesti. Virallinen 20 leuan ohjelmahan ei tosiaan ole vielä alkanut, koska sen minimivaatimuksena on saada kolme leukaa. Viime tiistaina testatessani sain kuitenkin tuon vaaditun määrän, mutta ajattelin olla lähtemättä keulimaan ja kokeilen vielä uudestaan että oliko kyseessä vain kertaluontoinen hyvä munkki, vai onko tässä oikeasti tapahtunut niin paljon kehitystä, että uskaltaisi aloittaa virallisen ohjelman.

Hienoa kuulla! Aiot nyt siis kokeilla uudestaan nouseeko ruhosi kolmeen kertaan?

-Kyllä, näin olisi tarkoitus tehdä.

Uskomatonta! Tällaista päättäväisyyttä on ilo seurata!

-Niin no edellisellä yrittämällähän kolmisen vuotta sitten kolme leukaa jäi ennätyksekseni, kun keksin jonkun toisen kiinnostavamman projektin tilalle. Mutta nyt tilanne näyttää valoisammalta, kun leuanvetotanko sijaitsee 10 askeleen päässä työpisteestä ja sen joutuu ohittamaan aina matkalla vessaan tai syömään.

Haluaisitko antaa jotain vinkkiä muille leuanvedosta haaveileville?

-Pitkäjänteisyys on kaiken A ja O. Asia kannattaa myös tehdä mahdollisimman helpoksi. Itse en ainakaan lähde erikseen salille tätä tekemään. Paras vaihtoehto on pimeä, helposti saavutettavissa oleva koppi, jossa kukaan ei tule näkemään ähellystäsi. Ihan noviisin kannattaa aloittaa negatiivisista leuoista. Eli nouset tai hyppäät leuanvedon yläasentoon ja laskeudut sieltä ihan alas asti mahdollisimman paljon jarruttaen. Minä en ole kertaakaan esimerkiksi käyttänyt kuminauhaa apuna vaan olen hankkinut kuntoni pelkästään negatiivisista leuoista lähtemällä. Harjoituksia teen kolmena tai neljänä työpäivänä viikossa ja viikonloput elvyn näiltä osin.

Miten projekti tulee tästä nyt etenemään?

-Heti kun saan vakiinnutettua kolmen leuan putken, aion aloittaa virallisen ohjelman. Se tulee aikaisintaan tapahtumaan ensi viikolla, mutta todennäköisempää on, että tuleva viikko menee vielä kolmen leuan hiomiseen.

No ei sitten muuta kuin hirveästi tsemppiä tuleville viikoille ja palaamme varmasti asiaan!

-Kiitos paljon. Näin teemme. Saako lähettää terveisiä?

Antaa mennä.

-Terveisiä äidille ja kummitädille.

Meni.

2 kommenttia:

  1. Loistavaa Anu!!!! POHS on ylpeä tästä saavutuksesta :)

    VastaaPoista