torstai 31. elokuuta 2017

Sadattelua

TIEDOTE: LOPPUVUODEN KOVIN JUTTU

Kun on sivusta seurannut ihmistä, joka kokeilee tämän vuoden aikana sataa eri liikuntamuotoa ja on itse juuri kirjoittanut jutun sadan kiintorastin kartasta, tulee ihan pakottava tarve tehdä jotain sadallista itsekin. Ensi viikosta lähtien rupean tositoimiin keräämällä omat sataseni.

Lajikirjohan tässä on valtava: 100 km sitä tai tätä, 100 leukaa viikon aikana (ehkä vähän myöhemmin), sadan rastin suunnistus, 100 x 100m, sadan uinnin swimrun, 100 nousua jättärille ja mitä näitä nyt keksii typeriä tapoja rikkoa itsensä. Sadan eri kiipeilyreitin nousua aloin kirjaamaan maanantaina. Silloin kerätyt hulppeat 15 seinäkiipeilyreittiä sai homman kuulostamaan aluksi turhan helpolta. Tosiasiassa nyt kaikki helpoimmat itsevarmistavat on käsitelty. Seuraavaksi on vuorossa helpoimmat boulderoinnit ja sitten pitäisi löytää taas kaveri mukaan, jotta pääsee varmistushommien avulla uusille seinille, tai laajentaa kiipeilyreviiriä. Fakta kuitenkin on, että mikäli sadan reitin haasteen meinaa kuitata, pitää kiipijänä kehittyä jonnin verran.
Näihin en vielä pääse käsiksi
Potentiaalisesti tästä voi siis tulla viikon satanen, kuukauden satanen tai jos oikein laiskaksi äidyn, niin loppuvuoden satanen. Jos sulla on hyvä tai huonompi idea toteutettavaksi sataseksi, niin antaa palaa.

Ensimmäistä viikon satasen urakkaa suunnittelin aloitettavaksi tulevalla viikolla sadan lankutusminuutin voimin. Toivota onnea ja liity toki mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti