maanantai 21. elokuuta 2017

Hän teki comebackin, vaikkei koskaan missään ollutkaan

Suuren suosion saavuttanut Anu Uhotoisen blogi on nyt elvytetty. Voisi luulla, että näiden blogittomien vuosien aikana nainen olisi ehtinyt saavuttaa kaikki blogissa tavoittelemansa asiat, mutta vielä mitä! Mitään hän ei ole saanut aikaiseksi, voidaan puhua jopa taantumasta. Leuanvetoja menee yksi, triathlonin täysmatkaa ei ole tehty, Maroma-revanssikin odottaa edelleen tekijäänsä, eikä loppusuoraspesialistilla ole yhtään voittoa tälle kaudelle. Rion Olympialaisetkin saatiin vietyä läpi ilman että Anu korvaansa lotkautti.

Tilanteessa voi nähdä kuitenkin myös toivon pilkahduksen. Keskeneräiset projektit eivät tosiaan ole itsestään edenneet ja odottavat yhä tekijäänsä. (Paitsi täysmatkaprojekti on edennyt niin kauas, ettei sitä ole enää edes näkynyt.) Blogin kirjoittaja on myös maininnut ajoittain jäytävästä luomisvimmasta, joka konkretisoituu tarpeena kirjoittaa. Alkavan syksyn agendana on vilauteltu esimerkiksi Firmaliigan C-lohkon voittoa, leuanvetoprojektia (jännä uusi juttu), kiipeilyä ja swimrunhan nyt sanomattakin on kiinnostellut jo pidemmän aikaa. Tositoimiin päästään viimeistään syksyn suunnistuskisoissa, joihin Anu on lähdössä ottamaan mm. kaikkien päänahat loppusuoralla. Nämä olivat syitä, jotka johtivat elvytystoimenpiteisiin.

Anu Uhotoisen blogi, joka kulkee nyt nimellä UhoBlogi, tulee käsittelemään Anun urheilullisia saavutuksia ja niihin johtaneita tekoja. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, niin suuria kysymysksiä tulee heräämään ja suuria ajatuksia syntymään. Pelkästään käppyröistä ja muusta datasta kiinnostuneille tällä blogilla ei tule olemaan mitään annettavaa.

Tervetuloa ja toivottavasti käyt toistekin.
 

2 kommenttia:

  1. Hei mutta yksi leuanveto - mahtavaa! Ihastuin tekstin viimeiseen lauseeseen�� Täällä ilmoittautuu yksi vakiolukija! fitnesta.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Yksi on hyvä! Tervetuloa takas ja peesaan vakiolukijana, siis sua!

    VastaaPoista