lauantai 17. elokuuta 2013

Elpymiset elvytty

Perjantai sekä uusi treenikausi korkattiin käyntiin harvinaisella aamupyöräilyllä Kuusijärvelle. HelTri järjesti Suunnon porukoille olympiamatkan triathlonkisan ja olin siellä tärkeässä tehtävässä nesteyttämässä urheilijoita. Startti kotoa 6:50 ja perillä tasan tunti myöhemmin = uusi 25km Kuusismatkaennätys.
Ei ollut myöskään kelissä valittamista. Järvi näytti niin houkuttelevalta että pakko on itsekin vielä joku aamu herätä aikaisin ja polkaista paikalle uimaan. Aivan tyyntä ja hirveän nättiä.
On se jännä kun maalta katsottuna toisten uintivauhti näyttää siltä että kevyesti olisin nopeampi. Mutta kun kaveri nousee vedestä ja kellottaa 22minuuttia, olisi sitä omaa rantautumista saanut odotella vielä melkein 10 minuuttia.
Illalla vaihdettiin värikoodia. Yritin tehdä jotain juoksun eteen ja rykäisin huikeat neljä kertaa kolmeminuuttiset vedot. Tosin ensimmäinen jäi kahteen minuuttiin ja se oli kirittäjän syy, koska pakkohan siinä oli yrittää pysyä mukana. En pysynyt, hyydyin. Onnistuin kuitenkin löytämään sisäisen kameleonttini.Valitettavasti kuva ei kerro koko totuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti